Vi har laget en ny nettside til COX strategisk design. Cox Strategisk Design AS ble etablert i 1998 og har siden arbeidet med et stort spenn av ulike produkt- og interiørprosjekter. En fellesnevner for prosjektene deres er at de alltid er opptatt av kundens visjon, som de forsterker og konkretiserer gjennom design.
Med deres fokus på design og kvalitet i detaljene var det en selvfølge å bruke store fine foto på nettsida. Utfordringen er selvsagt å ha nok fotomateriale tilgjengelig, men siden dette ble ansett å være så viktig fikk vi oppdraget med å ta bilder av noen av de nyeste prosjektene. Et sånt oppdrag som Erik elsker å holde på med – å fange fine vinkler og detaljer av interiør!
For å roe inntrykket når bildene er kompliserte og en side inneholder mye info valgte vi å gjøre om hovedbildene på alle sidene til svart-hvit. Det gir en litt «classy»-følelse også, som vi synes passer godt med de fine interiørene Cox har stått for. Ansattebilder var det også på tide å oppdatere, noe vi fikk ordne for dem.
Etter opplæring som inkluderte skriftlig materiale på de viktigste oppdateringsmulighetene deres, har Cox driftet siden selv og legger feks ut nye referanseprosjekt når dette er aktuelt.