Rasmus og Verdens Beste Band 

Å designe nettside til Rasmus og Verdens Beste Band var en veldig lystbetont oppgave som til slutt ble vanskelig å legge fra seg og si seg ferdig med. Man kunne jo alltids legge på en liten animasjon til der, eller hva med litt lyd her og så hadde det kanskje vært kult hvis… Men nå er den altså her – den splitter nye sida til Rasmus og Verdens Beste Band.

Tegningen på forsida er lagd av Monica Valsø, og var kjempefin som utgangspunkt for designet. Men å tilpasse en tegning til vanlig datamaskin breddeformat og få den til å fungere like bra på mobil-høyde visning, det krever litt omgjøring. Og når man vil ha litt spesielle menyknapper, må man også tilpasse disse til de forskjellige formatene. Å skulle ha et nettsidedesign litt utenom standardmalen krever rett og slett en del tilpasning – men guri, så mye artigere!! Og helt riktig til denne gjengen synes vi.

Vi har lagd alle animasjonene selv som GIF-animasjoner i Photoshop.

For å gi det unge publikummet litt underholdning valgte vi et godt gammeldags skyve-puslespill. Arti at man kan legge inn egne bilder syntes vi, og på den måten kan det lett fornyes.

Gjesteboka måtte ha mulighet for opplasting av tegninger – som Rasmus allerede har fått en del av og ønsker seg mer!

Historien om rasmus og verdens beste band er lang of fargerik, noe vi har prøvd å få fram med farger, skeive linjer, litt washitape og animasjoner.

Har du lyst på en annerledes nettside?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!