Personvernerklæring

PERSONVERNVILKÅR

Vi bryr oss om ditt personvern, og vil med denne erklæringen fortelle deg hvordan vi respektfullt behandler dine personopplysninger. Vi garanterer at opplysningene du gir fra deg alltid vil være gitt frivillig og med en tydelig forklaring av hvorfor vi ber om dem, samt hva opplysningene skal brukes til.<

HVEM VI ER

Synlig design og foto AS er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger. Vår nettstedsadresse er: www.synlig.no.

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER INN OG HVORFOR VI SAMLER DE INN

Kontaktskjemaer

Hvis du fyller ut kontaktskjemaet på kontaktsiden vår, vil vi samle inn din e-post og ditt navn. Dette gjør vi for å kunne gi deg svar på det du spør om.
E-post og navn du gir oss gjennom kontaktskjemaet vil bli behandlet konfidensielt og aldri brukt til markedsføring du ikke har bedt om eller solgt.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lastes ned og lagres på din datamaskin når du besøker en nettside.

Analyse

Vi bruker Google Analytics for å samle statistikk til å forbedre vår nettsider (det burde vi i hvertfall gjort, men i realiteten bruker vi ikke denne informasjonen til noenting som helst unntatt å undre oss over hvem det er som har gått inn på nettsiden vår fra Australia?).

Innebygd innhold fra andre nettsider

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

HVEM VI DELER DINE OPPLYSNINGER MED

Vi deler aldri dine opplysninger med noen.

DIN KONTAKTINFORMASJON

E-post og navn du gir oss gjennom kontaktskjemaet vil bli behandlet konfidensielt og aldri brukt til markedsføring eller solgt.