Bred og lang erfaring innen foto og design

Gjennom snart 20 år har vi, Erik og Birgit, drevet Synlig design og foto sammen i Trondheim. På de 20 årene har vi opparbeidet oss bred erfaring og hjulpet trønderske bedrifter, arkitekter, kunstnere, næringsdrivende, museum, musikere, forskere og enkeltpersoner å få fram sin visjon – det seg være på trykk, i et foto eller på web.

Kundefokus og allsidighet

Grafisk design, arkitekturfoto, web-design, produktfoto, nettbutikk, dronefoto, brosjyredesign,logodesign, reklamefoto, portrett av ansatte – you name it! Vi elsker å jobbe allsidig – men først og fremst er vi opptatt av at du som kunde skal bli fornøyd, til avtalt tid og pris! Erfaring med mange ulike kunder i Trondheim og Trøndelag har gjort oss gode til å lytte til dine ønsker, samtidig som vi bruker vår profesjonelle ekspertise til å se dine behov.

Felleskap i Atelier Ilsvika

Vi er en del av studio- og arbeidsfellesskapet Atelier Ilsvika, som er en veldig artig, profesjonell og kreativ gjeng med over 50 aktører innen kreative næringer, kunst og kultur. Du finner oss i den gamle Spikerfabrikken i Mellomila 56 hvor takhøyden og fagkunnskapen er stor, mens det er delte meninger om kaffemaskina. Kom innom, eller Ta kontakt om du lurer på noe!