– Trenger du ny nettside men synes det er vanskelig å sette av nok tid?
– Sliter du med å skrive innholdet?
Vi tilbyr NETTSIDE PÅ 1 DAG!
Med litt forberedelser og en dags intensiv workshop
skaper vi sammen en ny nettside til deg!

NETTSIDE PÅ 1 DAG!

Interessert? Send oss informasjon om dine behov og ønsker, og vi gir deg et tilbud.

En brukervennlig nettside
med oppdatert innhold og
design tilpasset din identitet.

Vi skreddersyr nettsiden etter dine ønsker og behov,
og selvsagt er den tilpasset mobil/nettbrett og sosiale medier.

Hva du får:

Full kontroll

Ta kontroll over nettsiden din selv! WordPress er et gratis web-basert program som gjør at du kan oppdatere din hjemmeside fra hvilken som helst pc/mac, og du slipper å laste ned eller betale for et program.

Oppdater selv

Nettsiden er enkel å oppdatere. Tekst og bilder endres omtrent som i Word eller et annet tekst-redigeringsprogram. Med et klikk publiserer du det nye innholdet, eller du setter tidspunkt for når det skal komme ut.

Responsivt design

Den nye nettsiden din vil være mobil og ipad-vennlig, ved å tilpasse seg ulike skjermstørrelser. Dette gjør nettsiden din mer søkbar og brukervennlig.

Sosiale medier

WordPress er meget bra tilpasset sosiale medier og utvikles stadig i takt med sosiale medier sin utvikling. Vis hvor du finnes på sosiale medier, link til facebook-like, eller vis fram bildene fra din Instagram.

P

Fleksibelt

WordPress er et veldig fleksibelt system som enkelt kan utvides eller endres. Det gjelder både designvalg og ekstra funksjonalitet som nettbutikk, kart, kalender, skjema, sosiale medier, språk osv.

Personlig support

Det er bare å ringe eller maile oss hvis du senere støter på noe du lurer på med nettsiden din. I tillegg finner du gratis videosnutter på vår hjemmeside som steg-for-steg viser hvordan du gjør de mest elementære tingene.

j

Optimalisert for søkemotorer

Nettsiden er bygd på oppdatert teknologi som tilpasser seg Google og andre søkemotorer slik at siden kommer høyt opp på søk.

Sikker drift

På workshop-dagen installerer vi sikkerhetstiltak på nettsiden din. Sammen med automatiserte back-ups sørger dette for sikker drift. Om noe skulle skje er det enkelt å få nettsiden opp og gå igjen. En oppdatert nettside er din største garantist mot misbruk og hacking.

Program for workshopdagen

På forhånd: fyller du et skjema som skal kartlegge dine mest grunnleggende ønsker og behov for ny nettside, samt gjøre oss i stand til å være teknisk forberedt når dere kommer.

Workshop-dag:

08.00: Kick-off: Vi setter standarden for dagens mål.

08.30: Tekst-session: vår tekstforfatter hjelper deg å skrive en tekst om deg/firmaet

09.30: Design-thinking: sammen blir vi enige om et design som passer som utgangspunkt for dere, og tilpasser dette din profil.

11.00: Vi bygger skjelett: hvilke sider trenger du, hvordan skal de linke til hverandre? Strukturen på din nye nettside vil avhenge av ambisjonsnivået for oppdatering og målgruppen din.

12: Lunsj

12.30: The Real Deal: Vi hjelper deg å legge inn bilder og tekst og fylle nettsiden din med innholdet som din målgruppe ønsker seg. Mens vi gjør dette lærer du å oppdatere nettsiden din selv.

15.30: Summa summarum: Hvordan ser nettsiden ut nå, har vi oppnådd dagens mål? Hva må gjøres fremover for at nettsiden skal vokse og gro og være et viktig verktøy for deg og din bedrift?

Det var en modningsprosess for meg å lage nettside – men Synlig fikk meg gjennom den med mye tålmodighet og gode råd. Nå er nettsiden slik jeg vil ha den.

Mette Røkke

Gründer og kursholder, Akkurat no

Enkel prising: