Fotograf Trondheim

Fotografering er grunnsteinen, selve utgangspunktet for vår virksomhet i Synlig. Med foto startet vår visuelle interesse, som vi har videreutviklet til å omfatte design i sin helhet.

Gjennom 19 år har Synlig jobbet mye med reklamefoto, arkitektur- og interiørfoto, produktfoto og fotografering for musikk- og kunstbransjen. Vi vil dra frem at vi har vært  den fotograf i Trondheim som har jobbet mest med arkitektur. Vi har også drone og tilbyr dronefoto og dronefilm, vår typiske kunde er arkitekt som trenger bilder av prosjekt både før oppstart, underveis og når prosjektet er avsluttet. Dronefoto er også et fint utgangspunkt for å lage 3D illustrasjoner av prosjekt, prospekt, konkurransegrunnlag med mere.

På Atelier Ilsvika har vi fotostudio, men like ofte er vi ute på “location” og fotograferer. Optimalisering av bildene digitalt er en selvfølge i dag, og dette er noe vi både har lang erfaring med og stadig oppdaterer oss på gjennom kurs og workshops. Får vi i tillegg yte bistand til bruken av bildene i grafisk materiale eller på websider, blir resultatet helt optimalt synes vi.

Våre siste foto jobber

NOEN AV VÅRE KUNDER